4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Genç annenin esrarengiz ölümü

ÖLDÜREN ÇORBAYA SORUŞTURMA

Bursa'da eşiyle birlikte çıktıkları akşam yemeğinde içtiği işkembe çorbası ve Türk kahvesinin ardından esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden 5 aylık genç annenin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Yazıcı Sokağı'nda oturan 24 yaşındaki Esra İleri, eşi ile birlikte dışarıya yemeğe çıktı. Birlikte işkembe çorbası içen genç çift, daha sonra Uludağ yolu Sarıalan mevkiinde kahve içtikten sonra evlerinin yolunu tuttu. Kayınpederinin otomobilini kullanan Cemil İleri, aracı yıkaması için bir istasyona bıraktı. Aracın yıkanmasını seyreden Esra İleri aniden fenalaştı. Yere düşmek üzere olan eşini son anda kucaklayan Cemil İleri, hemen ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılmak istenen genç kadın, yolda hayatını kaybetti. Gıda zehirlenmesinden hayatını kaybettiği düşünülen genç kadının ölümü üzerine savcılık soruşturma başlattı. Ölen kadının 2 yıllık eşi Cemil İleri, "Aynı şeyleri ben de yedim. Gıda zehirlenmesi olsa bana da olurdu" diye konuştu.

Genç annenin cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 16:36:02
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 16:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?