2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Genç çiftçi projesine 2007'de devam

Bursa İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen "Genç Çiftçi Projesi'nde" yer alan rehber öğretmenler ve genç çiftçiler, 2006 yılı çalışmalarını değerlendirmek ve 2007 yılında yapılacak çalışmaları ele almak üzere biraraya geldi.
 
İl Özel İdaresi misafirhanesinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Altuntaş, Tarım İl Müdürü Yardımcısı Mehmet Ali Koçkaya ve Genç Çiftçi Projesi'nin fikir babası Prof. Dr. Halil Bölükoğlu de katıldı. İftar yemeğiyle başlayan programda, genç çiftçiler bir süredir ayrı kaldıkları kamp arkadaşlarıyla hasret giderdiler. Programın açılış konuşmasını yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Altuntaş, "Kamp döneminde 11-15 yaş aralığındaki gençlere yönelik eğitimler düzenledik. 11-15 yaş aralarındaki çocuğu seçmemizdeki en büyük etken de, o yaşlardaki çocukların daha iyi kavramaları ve daha zor unutmalarıdır. Oldukça başarılı sonuçlar aldığımız proje 2007'de de devam edecek" dedi.
 
Genç çiftçilere "Kamp size ne öğretti?, "Kampın devamlılığını istiyor musunuz?" ve "Kampta öğrendiklerinizi uygulama alanına sahip misiniz ?" sorularını yönelten Prof. Dr. Bölükoğlu'nun ise, aldığı olumlu cevaplardan mutlu olduğu gözlendi. Prof. Dr. Bölükoğlu, "Sizleri böylesine mutlu ve olgun görmek beni çok gururlandırıyor. Genç Çiftçi Projesi ile aslında hepiniz sağlam bir karakter kazandınız. Sizlerden istediğim, bundan sonra da aynı başarı ve azimle hayata devam etmenizdir" diye konuştu.
 
"Kamp bizim için iyi bir deneyimdi" diye konuşan genç çiftçiler, bundan sonraki kampların 12 gün yerine bir ay olmasını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 15:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?