5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Genç işadamı öldürüldü

Bursa’da, deri ticareti yapan kimya mühendisi genç bir işadamı, evinde bıçaklanarak öldürüldü. İşadamının park halindeki aracının yerinde bulunmaması nedeniyle, cinayeti işleyen kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bu otomobille olay yerinden kaçtıkları sanılıyor.

Edinilen bilgiye göre, cinayet Beşikçiler Caddesi Petek Apartmanı No 53’de meydana geldi. Babası Zafer Uluçay ile deri ticareti yapan kimya mühendisi Onur Uluçay’ın (23) cep telefonlarına cevap vermemesi üzerine, Ali ismindeki arkadaşı saat 18.30 sıralarında eve geldiğinde, korkunç manzara ile karşılaştı. Arkadaşı Onur’u kanlar içinde gören Ali isimli kişi, durumu polise bildirdi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, evde ve çevresinde geniş çaplı araştırma yaparken, Onur Uluçay’ın göğsüne aldığı 3 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlendi.

Öldürülen işadamının park halindeki aracının yerinde bulunmaması üzerine, cinayeti işleyen kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bu otomobille olay yerinden kaçtıkları sanılıyor.
Olayı haber alan Onur Uluçay’ın babası Zafer ile annesi Nesrin Uluçay, oğullarının cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Anne Nesrin Uluçay, oğlu ile dün gece cep telefonu ile görüştüğünü anlatırken, baygınlık geçirdi. Acılı anne 112 Acil Servis ekipleri tarafından iğne yapılarak sakinleştirildi. Onur Uluçay’ın 2 küçük kardeşi de ağabeylerinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Onur Uluçay’ın dün gece Bademli’de bir şirketin toplantısına katıldığı, burada Emin ve Aslı isimli iki kişi ile birlikte aynı masada yemek yediği öğrenildi. Polis, öldürülen işadamı Onur Uluçay’ın kayıp olan 16 EE 113 plakalı Peugeot marka aracının bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 01:13:10
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 23:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?