4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Genç kadının kıskançlık intiharı

Bursa'da, telefonla arayan birinin eşinin kendisini aldattığını iddia etmesi üzerine bunalıma giren bir kadın intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi Şükrü Naili Sokağı Merve Apartmanı'nda oturan 28 yaşındaki D.E.B., dün gece evini telefonla arayan bir kadının, "Kocan seni aldatıyor" demesi üzerine kıskançlık krizine girdi. 1.5 yaşındaki çocuğunu annesine bırakıp eşinin müzisyen olarak çalıştığı kafeye giden D.E.B., 3 yıllık hayat arkadaşı İ.B. ile tartışmaya başladı. Karısıyla birlikte eve gelen İ.B., bir süre sonra hava alacağını söyleyerek evi terk etti.

Kocasının gitmesinin ardından eşine not yazan D.E.B., bilgisayarın güç kablosuyla kendini mutfaktaki demir borulara astı. Cesedi yakınları tarafından bulunan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen D.E.B.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç kadından geriye, "O... ile sana lanet olsun. Yeni doğacak çocuğun o... çocuğudur, bunu unutma. İki elim yakanızda, ölüyorum" şeklinde kocasına yazdığı not kaldı.Ayrıca günlükte D.E.B.'nin eşi için yazdığı, "Sevgi karşılıklıdır. Fedakarlık ister. Fakat nedense hiç kimse bu ikisini ne bilir ne de yapmak için çaba harcar. Sonunda da basit görülen bir ayrılık gelir. Ama bu ayrılık onları derinden yıkar ve gider. Ya tam sev ya da nefret et. Sonunda yine acı çekmek var" şeklindeki dokunaklı sözler de incelemeye alındı.

Genç kadını arayan kişinin kimliğini belirlemeye çalışan savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:54:17
Güncelleme :13 Şubat 2009 Cuma 15:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?