4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Genç kadının şok olduğu an!

Bursa'da yurttan kaçan 14 yaşındaki kızı para karşılığı erkeklere pazarlayıp cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 9 kişi yakalandı. Dün gece eşinin eve gelmemesi üzerine emniyete giden bir kadın ise kocasını zanlı olarak karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre C.K. isimli kadının Gençosman Postanesi civarında para karşılığı erkeklere kız pazarladığı ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ahlak Bürosu dedektifleri harekete geçti. Ekipler, bir süre takip ettikleri C.K.'yi dün gece yakalayarak gözaltına aldı. C.K.'ye yardım eden M.K. de gözaltına alındı. 2 şahsın sorgusunda, Saniye Rıza Yetiştirme Yurdu'ndan firar eden 14 yaşındaki Y.Ç.'nin 100 TL karşılığında erkeklere pazarlandığı ortaya çıktı. Operasyonu derinleştiren polis, genç kız ile para karşılığı ilişkiye giren 7 kişiyi daha yakalayarak gözaltına aldı.

Bu arada eşinin operasyon kapsamında gözaltına alındığını bilmeyen bir kadın ise Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek kocasının kayıp olduğunu söyledi. Bu sırada Emniyet Müdürlüğü'nden çıkan zanlılara bakan kadın, eşi E.E.'yi de tecavüz zanlılarının arasında görünce şok oldu. Gözyaşlarına boğulan kadın, "Allah belanı versin" diyerek eşine bağırdı.
Gözaltına alınan zanlılar, "yaşı küçük kız ile cinsel ilişkiye girmek, para karşılığı fuhuş yaptırmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN... IP: 88.245.12.xxx Tarih : 19.07.2009 15:39:10

YAA..İLAHİ ADALET...