6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Genç kayakçıların kıyasıya yarışı

ULUDAĞ'DA KAYAK LİGİ

Türkiye'nin önde gelen kış sporları merkezi Uludağ, kayak ligine ev sahipliği yaptı.

ISS İstanbul Gençler Kayak Ligi'nin üçüncü etabı Uludağ'da yapıldı. 19 Şubat'ta başlayan ve ilk defa çocuklar için yapılan kayak ligi olma özelliğini taşıyan ISS İstanbul Gençler Kayak Ligi'nin üçüncü etap yarışları tamamlandı. Genç kayakçılar dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Dünya çapında büyük bir tesis yönetim şirketi olan ISS'in kayak sporuna ilgi duyan gençlere destek olmak amacıyla düzenlediği ISS İstanbul Gençler Kayak Ligi'nin üçüncü etabı Alkoçlar kayak pistinde gerçekleşti. İlk yarışın 10 Ocakta, ikinci yarışın 23 Ocakta yapıldığı ligin son etabı ise 20 Martta düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden onaylı olan, beş kategoride düzenlenen yarışlara 1990 yılında ve daha sonra doğmuş olan tüm çocuklar katılabiliyor.

İstanbul genelindeki okulların katılımı ile gerçekleşen ISS İstanbul Gençler Kayak Ligi'nin her kategorisindeki yarışmalarda alınan puanların toplamına göre dereceye giren ilk üç ilköğretim okuluna ve liseye kupa, kazanan sporculara da madalya ve sürpriz hediyeler veriliyor. Yarışların her etabı için ödül töreni yapılıyor.

ULUDAĞ'DA KAYAK LİGİ
ULUDAĞ'DA KAYAK LİGİ
ULUDAĞ'DA KAYAK LİGİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 12:17:02
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 13:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?