3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gençler iş, başkan oy peşinde!

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, gelecek dönemde Yıldırım'ın yıldızının parlayacağını belirterek, "2.üniversite, tapu daireleri, Adliye Sarayı ve Türkiye'nin en büyük hastanesi Yıldırım'a geliyor. Bu da gençler için istihdam kapısını aralayacak" dedi.

Özgen Keskin, Profesör Tezok Caddesi'ndeki esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. 29 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen AK Parti'nin Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Türkiye'nin bölgede lider ülke konumuna geldiğine dikkat çekti. Vatandaşlarla tokalaşan ve hatrını soran Keskin'e seçmenler destek verdiler.

Seçim çalışmalarına son sürat devam ettiklerini anlatan Keskin, "Benim için son derece moral verici oldu. Yaptığım görüşmelerde hiç ben bir şey söylemeksizin insanlar "Başkanım hepimizin oyu sizin" dediler. Şu ana kadar fire vermedim. Gerçekten çok mutluyuz. Bu bizi daha fazla coşkuyla çalışmaya sevk ediyor. Ben vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Keskin'e gençlerin de ilgisi büyük oldu. Kendisinden iş isteyen genç seçmenlere seslenen Keskin, "2.üniversite, tapu daireleri, yeni hastaneler ve Adliye Sarayı Yıldırım'a geliyor. Bu da gençler için iş anlamına geliyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 23:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?