4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gençlerin turnuva heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Konseyi üyeleri, bu yıl 5.’si düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvası’nda eğlence ile heyecanı bir arada yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Sağlık Spor Çalışma Grubu’nun sportif etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak her 6 ayda bir düzenlediği masa tenisi turnuvasının 5.’si Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Gençlik Konseyi üyelerinin ‘kızlar’ ve ‘erkekler’ olmak üzere iki farklı kategoride yarıştığı turnuva, eğlenceli bir rekabete sahne oldu. 33 yarışmacının birincilik için ter döktüğü turnuvada yarışan gençler, spor yaparak sağlıklı kalma fikrinin geliştirilmesini hedefleyerek turnuvayı düzenlediklerini söyledi.

Turnuvada gençlik konseyine yeni katılanlarla da dostluklarını pekiştirmenin sevincini yaşayan gençler, şampiyonluk için mücadele eden yarışmacılara tezahüratlarıyla eşlik etti. Turnuvanın sonunda kızlarda Sultan Gulman birinci, Merve Ünlü ikinci; erkeklerde ise Mesut Şentürk birinci, Ahmet Yılmaz da ikincilik madalyasının sahibi oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 17:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?