4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gençlik Kampı kapanış töreni

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın ikinci dönem kapanış töreni, katılan gençlere hüzün ve coşkuyu bir arada yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin en kapsamlı sosyal projelerinden olan ve bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, ikinci döneme keyifli bir programla veda etti.

İlk iki dönemde bin öğrenciyi ağırlayan kamptan Kent Gönüllüsü olarak mezun olan gençlerin gözyaşları ise kapanış gecesine damgasını vurdu. Kamp dansı ile programın açılışını yapan gençler, özel projede yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, eğlendirirken eğiten kampa destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ettiler.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Aydın, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Mustafa Altın, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Enver Karakoç, Burfaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sönmez ve Kamp Müdürü Mustafa Sarıgül ile kampın başarılı gençleri, anı ağacına 2009 sezonunun ikinci dönem plaketini birlikte çaktılar. Kampçı gençlerin hazırladıkları gösterilerle izleyenleri neşelendirdiği program, ödül töreni ile sona erdi.

Gecenin sonunda 11 günlük kampın ardından ayrılan gençler gözyaşlarını tutamadı. 20 Temmuz Pazartesi günü üçüncü döneminin açılışını gerçekleştirecek olan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, 15 Ağustos Cumartesi tarihinde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek Final Gecesi ile 2009 sezonuna veda edecek. Sürpriz bir sanatçının da katılacağı gecede ayrıca yurtdışı gezisine katılmaya hak kazanan kent gönüllüsü gençlerin isimleri de açıklanacak. Kampla ilgili gelişmeleri merak edenler www.kentgonulluleri.org internet sitesinden faydalanabilecekler.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 15:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?