6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gençlik Kampı turizme açıldı

KIZILAY'DAN DENİZ KENARINDA OTEL HİZMETİ

Kızılay Bursa Şubesi, Mudanya Gençlik Kampı'nda tam pansiyon konaklama hizmeti vermeye başladı.

5 yıldızlı otel kalitesindeki daireler, yaz sezonu boyunca vatandaşlara deniz kenarında tatil yapmanın keyfini yaşatacak.

Kızılay Bursa Şubesi, yeni bir hizmet vermeye başladı. Deprem, sel ve diğer doğa olayları esnasında vatandaşların yardımına koşan Kızılay, Bursalılara Mudanya Gençlik Kampı'nda yaz sezonu boyunca deniz kenarında tatil yapma imkanı sunacak.

10 dönüm üzerine kurulu olan ve Marmara Körfezi'nin en güzel bölgesinde yer alan gençlik kampında konaklayacak vatandaşlar, yeşil ile de baş başa kalacak.

Kampın açılış törenine; Bursa Valisi Şahabettin Harput, Kızılay Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Dokunmazer, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan Dokunmazer, Kızılay'ın farklı alanlarda da hizmet verdiğini söyledi. Gençlik kampında herkesin ailesini alıp rahat bir tatil yapma imkanına sahip olduğunu belirten Dokunmazer, "Herkes ailesini alıp buraya gelecek. Çoluk çocuğuyla beraber hoşça vakit geçirecek. 160 yatak kapasitesine sahip olan konaklama merkezimizdeki her odada sıcak su bulunmakta. Tam anlamıyla konforu yaşayacak olan vatandaşlar güneşin batışını da izleyebilecek" dedi.

 5 YILDIZLI OTEL KALİTESİNDE

Asırlık bir kuruluş olan Kızılay'ı tebrik eden Harput, "Kızılay, saygın bir kuruluş. Böyle bir milli kuruluşun yanında yer almamız ona güç verecektir. Kızılay'ın bu unutulmaz nimetlerine destek vermek için buradayız. Hayatı sıkıntıya giren deprem ve selle mağdur olan insanlar, burada günlük hayatın stresinden kendilerini kurtarıp güneşin batışını Marmara Denizi kıyısında izleyebilecekler" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Harput, Kızılay'a destekte bulunan bazı firma temsilcilerine teşekkür belgesi verdi. Bazı vatandaşların balkonlardan takip ettiği programın sonunda protokol üyeleri kamp ateşini birlikte yaktı.

Kızılay'ın otelinde 3 öğün yemek dahil kişi başı 50 liraya kalınabilecek.

KIZILAY'DAN DENİZ KENARINDA OTEL HİZMETİ
KIZILAY'DAN DENİZ KENARINDA OTEL HİZMETİ
KIZILAY'DAN DENİZ KENARINDA OTEL HİZMETİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 11:57:00
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 12:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?