4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

GENPA Bölge Müdürlüğü açıldı

Türkiye’nin en büyük cep telefonu distribütörlerinden biri olan ve Erdem Holding bünyesinde faaliyet gösteren GENPA’nın satış sonrası servis hizmetlerinin verileceği Bursa Bölge Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kırcaali Mahallesi’ndeki bölge müdürlüğü ve teknik servis merkezinin açılışına Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Celal Sönmez ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker de katıldı.

ARME Yapı’nın organizasyonunu yaptığı açılış töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istihdama yaptığı katkıdan dolayı Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem’e teşekkür etti, başarılar diledi.

Zeynel Abidin Erdem, törende yaptığı konuşmada, GENPA’nın Türkiye genelinde 2 bin 200 bayi ve 4 bin satış noktası bulunduğunu söyledi. Erdem Holding bünyesinde 1978 yılında ticaret hayatına başlayan GENPA’nın 1993 yılında GSM teknolojisinin Türkiye’ye girmesiyle bu alanda hizmet verdiğini belirten Erdem, GENPA’nın Nokia ve Apple İphone 3G GSM telefonlarının ithalatı, satışı ve satış sonrası servis hizmetleriyle çok geniş bir müşteri portföyüne sahip olduğunu vurguladı.

Bu müşteri portföyüne daha kaliteli hizmet verebilmek için teknik servis hizmeti merkezlerinin sayısını her geçen artırdıklarını belirten Erdem, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Trabzon ve Konya’dan sonra Bursa’yı da Türkiye genelinde bölge müdürlüğü ve teknik servis merkezleri arasında dahil ettiklerini kaydetti. Erdem, 23 personelin görev yaptığı Bursa Bölge Müdürlüğü’nde müşterilerin ve bayilerin her türlü teknik problemlerinin çözümleneceğini sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise törende yaptığı konuşmada, Erdem Holding’e Bursa ticaret hayatına katkılarından dolayı teşekkür etti. GENPA’nın Bursa’daki müşterilerin en işi hizmeti vereceğine inandığını belirten Başkan Altepe, sağladığı istihdamla da kentin işgücü potansiyeline destek olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?