6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gerçek şampiyona geldim!

VEDERSON'DAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Fenerbahçe'nin geçen sezonun son haftasında Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından "Yanlış anons" sonrası kısa süreli şampiyonluk sevinci yaşayan Vederson, yeni takımı Bursaspor'da timsah yürüyüşü yaptı. Brezilya asıllı Türk futbolcu, "Yanlış anons ile sevindim ama gerçek şampiyona geldim" dedi.

Bursaspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökçek Vederson takımıyla birlikte ikinci antrenmanına çıktı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Deivid ve Cristian ile görüştüğünü ifade ederek, "Ayrıldığım için üzüldüler ama tercihim için beni kutladılar" diye konuştu.

Sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vederson, "Bursa'ya geldiğim için çok mutluyum. Beni herkes çok iyi karşıladı. İnşallah en kısa sürede takımla çalışmaya başlarım" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde çok zorlu maçlar oynayacaklarına dikkat çeken Vederson, "Önümüzde çok zor maçlar var. Önemli olan bu maçları iyi çıkarmak. Büyük rakiplere karşı oynayacağız. Bunları en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Benim mevkiimde oynayan Mustafa Keçeli de iyi bir futbolcu. Benim gelmemle hocamıza alternatif oluştu. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" açıklamasında bulundu.

 

"ARKADAŞLIK ÇOK İYİ"

Bursaspor ile yeni antrenmanlara başladığını söyleyen Vederson, "Gördüğüm kadarıyla arkadaşlık çok iyi. Eminim daha iyi olacaktır. Antrenmanlarda topla çok çalışacağım. En iyi şekilde maçlara hazırlanacağım. Elimden geleni yapacağım. Şampiyonlar Ligi'nde ilk olarak grubu atlattım önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra sadece Deivid ve Cristian ile konuştuğunu kaydeden Vederson, "Onlar ayrıldığım için üzüldüler. Fakat, iyi bir tercih yaptığım için tebrik ettiler" diye konuştu.

Bursaspor taraftarını tanıdığını söyleyen Vederson, onların önünde oynamanın kendisine gurur ve zevk vereceğini ifade etti.

 

"BEN GERÇEK ŞAMPİYONA GELDİM"

Bursaspor'a gelmesinin sürpriz olmadığını belirten Vederson, "Benimle ilgilendiklerini biliyordum. Son maçta sevinmem ise yanlış bir anons ile oldu. Ama artık onlar geride kaldı. Ben gerçek şampiyona geldiğim için mutluyum. Hocamız Ertuğrul Sağlam bana espri yaptı. Bunlar sık sık oluyor. İlk sevinenlerden birisi olmuştum. Arkadaşlarım bununla ilgili olarak sık sık dalga geçiyorlar. Bu esprilere artık alıştım" şeklinde konuştu.

Vederson, Şampiyonlar Ligi'nde ise bütün rakiplerin zorlu olduğunu ancak Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarla oynamanın zevkli olacağını kaydetti.

Vederson, açıklamasının ardından basın mensuplarıyla birlikte timsah yürüyüşü yaptı.

 

NEŞELİ ANTRENMAN

Öte yandan Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını yaptığı sabah antrenmanı ile sürdürdü. Antrenmana sağlık kotrolünde bulunan oyuncular katılmadı. 5'e 2 pas çalışması ile başlayan antrenman düz koşu ile devam etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Insua, Sercan gibi oyuncuların bulunduğu gruba katılarak çalışmalara eşlik etti.

Gökçek Vederson ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Ertuğrul Sağlam, açma germe yapan Vederson'un yanına giderek, "Sen çok uyanıksın. Bursaspor'a geleceğini bilerek sevindin" diye espri yaptı.

Sağlam'ın konuşması gülüşmelere sebep oldu. Antrenmanın ardından oyuncular serinlemek için havuza girdi. Havuzdan çıkan oyuncular Ertuğrul Sağlam ile karpuz, şeftali ve kiraz yedi.

VEDERSON'DAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ
VEDERSON'DAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ
VEDERSON'DAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ
VEDERSON'DAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 14:08:04
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 16:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?