6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gerdek yerine cezaevine girdi

DAMADA GERDEK GECESİ POLİS BASKINI

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen şahısları bir araya getiren Roman düğününün ardından gerdeği basan polis, şüpheli damadı gözaltına aldı. Narkotik köpeği Alfa ile birlikte 250 polisin görev yaptığı eş zamanlı şok baskınlarda gözaltına alınan 24 kişiden 19'u tutuklandı. Polisin özellikle tüm suçluların bir araya gelmesi için düğünü beklediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Organize Suç ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, İnegöl ilçesinde uyuşturucu sattıkları belirlenen Roman vatandaşlara yönelik operasyon için, şüphelilerden 16 yaşındaki E.Ç.'nin düğününü bekledi. Tüm şüpheli Romanları bir araya getiren düğünde herkes gönüllerince eğlendi. Tükettikleri içkinin de etkisiyle göbek atan Romanlar evlerine dağıldıktan sonra polis operasyonunu başlattı. Narkotik köpeği Alfa'nın da görev aldığı operasyonda, şüphelilerin yakalanması

için özel 250 polis çalıştı. 18 ayrı eve yapılan eş zamanlı baskınlarda 24 kişi yakalandı.

Gerdeği basan polis, 16 yaşındaki E.Ç.'yi de gözaltına alındı. Her yeri didik didik eden narkotik köpeği, gizlenen uyuşturucuları kısa sürede buldu. Battaniye ve yorganların içine bakan ekipler, evlerin bahçelerinde ve çiçek saksılarının içinde yetiştirilen Hint kenevirlerine de el koydu. Yapılan aramalarda; 154 kök Hint keneviri, 16 gram toz esrar, çok miktarda küçük çıkılar halinde satışa hazır hale getirilmiş esrar, 1 adet tabanca ve av tüfeği ile birlikte 22 adet fişek ele geçirildi.

İştirak halinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan 19'u tutuklandı. Operasyon gecesi evlenen 16 yaşındaki E.Ç. de gerdek yerine cezaevine girdi. Şüphelinin evlendiği İstanbullu M.A.'nın ise uyuşturucu satışıyla bir ilgisinin olmadığı belirlendi.

DAMADA GERDEK GECESİ POLİS BASKINI
DAMADA GERDEK GECESİ POLİS BASKINI
DAMADA GERDEK GECESİ POLİS BASKINI
DAMADA GERDEK GECESİ POLİS BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 12:41:00
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?