6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gerekçe sorma lüksümüz yok!

GENEL MERKEZİN TALEBİYLE İSTİFA EDEN VARDAR KIRGIN DEĞİL

Genel merkez tarafından 3 ilçe başkanıyla birlikte istifası istenen AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları son toplantıda kırgın olmadığını ifade ederek, "Yeni bir anlayış, kadro ve heyecanla AK Parti'de artık yeni bir dönem başlayacak. AK Parti seçime bu yeni kadro ile girecek" dedi.

Dün genel merkeze istifasını veren AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, bugün il yönetimi ile son kez toplantı yaptı. 17 Mayıs kongresinin ardından göreve geldiği günden bu yana ortak akıl ve istişare içinde yapılan çalışmaların herkes tarafından bilindiğini kaydeden Vardar, "Dün genel merkeze davet edildim. Yaptığımız başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. İl başkanlığı ve 3 merkez ilçede yeniden yapılanmaya gidileceği ifade edildi. Bursa teşkilatına yeni heyecan getirileceği söylendi. Biz de iyi bir AK Partili olarak istifamızı verdik. Ben istifamı dün verdim. Bugün ise yönetimdeki ve yedekteki arkadaşlarımız da istifa etti" diye konuştu.

Genel merkez yöneticilerin yarın Bursa'ya gelerek, yeni yönetim ve başkanlar için çalışma yapacağını dile getiren Başkan Vardar, "Yeni bir anlayış, kadro ve heyecanla AK Parti'de artık yeni bir dönem başlayacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilat olarak tüm arkadaşlarımız canla başla çalıştı. İyi bir partiliye düşen görev istenileni yapmaktı. Ben ve tüm arkadaşlarımız bundan sonra göreve gelen yöneticilere destek verecek, istenilen neyse yapacağız" şeklinde konuştu.

İstifasının istenmesiyle ilgili partiye hiç bir kırgınlığının olmadığını dile getiren Vardar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben iyi bir AK Partiliyim. Ankara'ya gerekçe sorma gibi bir lüksümüz yok. İyi bir partili bunu yapmaz. Şu an birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızdan biri başkanlık koltuğuna getirilecek. AK Parti seçimlere yeni bir ekip, yeni bir heyecanla girecek. AK Parti'de nasıl il başkanı olarak görev yapmak büyük onursa, sade bir partili olmak da onurdur. Bize hagi görev verilirse onu yapacağız. Memleketini, AK Parti'yi seven herkes bunu yapar. Bize de ne görev verilirse verilsin çalışmaya devam edeceğiz. Yaz dönemi çok önemli. Biz yeni göreve gelen arkadaşlarımızla omuz omuza çalışırız. Türkiye'nin AB standartlarına ulaşması için çok çalışmak zorundayız. Bu ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı var".

Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ve Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile hiç bir diyalog ve iletişim eksiklikleri olmadığını ifade eden Vardar, "AK Parti'nin Türk siyasetine kattığı çok önemli unsurlar var. Ortak akıl ve istişare kültürünü Türk siyasetine AK Parti kazandırmıştır. AK Parti Türkiye'nin en güzide partisidir. Herkes bu partide görev yapmak isteyecektir. İstifanın 3 ilçe ile sınırlı kalacağı düşüncesindeyim. Bunun diğer ilçelerde sıçrayacağını sanmıyorum" dedi.

GENEL MERKEZİN TALEBİYLE İSTİFA EDEN VARDAR KIRGIN DEĞİL
GENEL MERKEZİN TALEBİYLE İSTİFA EDEN VARDAR KIRGIN DEĞİL
GENEL MERKEZİN TALEBİYLE İSTİFA EDEN VARDAR KIRGIN DEĞİL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 13:10:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 13:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?