2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Geriye bastonu kaldı

GERİYE BASTONU KALDI

Bursa'da 2 ay önce annesi vefat eden ve sokaklarda yaşayan 51 yaşındaki şahıs, dinlenmek için oturduğu kaldırımdan bir daha kalkamadı. Mahallelinin cenazesinin başında dua ettiği şahıstan geriye, bastonu ve yapamadığı kahvaltısı kaldı.

Olay, bu sabah 07.00 sıralarında Vatan Mahallesi Gümüş Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre annesi 2 ay önce vefat eden, biri engelli 2 kardeşi de hasta olan Mehmet Berber (51) sokaklarda yaşamaya başladı. Bu sabah vatandaşların verdiği kahvaltıyı yapmak için kahvehaneye yürüyen Berber, dinlenmek için kaldırıma oturdu. Ancak bir anda yığılan şahıs bir daha kalkamadı. Olay yerinde yapılan kontrolde, Mehmet Berber'in hayatını kaybettiği belirlendi.

GERİYE BASTONU KALDI

Vatandaşların yardımıyla geçinen Berber'in yanı başında duran bastonu ve kahvaltısı yürekleri burkarken, Vatan Mahallesi'nde esnaflık yapan Ümit Kaya sürekli yardım ettiği ve çok sevdiği Mehmet Berber'in cesedini yerde görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Başında dua edip ayaklarını okşadığı Berber'e dün akşam ekmek verdiğini ifade eden Kaya, "Çok üzüldüm. Kendi halinde bir insandı" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri detaylı inceleme yaparken, Mehmet Berber'in kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

GERİYE BASTONU KALDI
GERİYE BASTONU KALDI
GERİYE BASTONU KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2011 Çarşamba 11:06:05
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?