2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Girdikleri evden et ve tavuk çaldılar

GİRDİKLERİ EVDEN ET VE TAVUK ÇALDILAR

Bursa'da girdikleri evde çalacak bir şey bulamayınca buzdolabındaki 3 tavuk, 4 kilo et ve milföy hamurunu alan 2 zanlı, polis tarafından yakalandı.

İddiaya göre, Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde bir eve giren G.T. (24) ve V.A. (20), bir süre gezindikleri evde çalacak bir şey bulamayınca mutfağa geçti. Buzdolabını açarak içerisinde bulunan 3 tavuk, 4 kilo et, milföy hamuru ve ekmek bıçağını alan zanlılar, evin balkonundan atlayarak kaçmaya başladı. Zanlıları gören bir mahalle sakininin polisi araması üzerine Bursa Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Mahallede aldıkları eşkaller doğrultusunda araştırma yapan ekipler,

G.T.yi bir evin bahçesinde saklanırken yakaladı. V.A'nın ise 16 LCB 87 plakalı motosikletle uzaklaştığını öğrenen ekipler, kısa süre sonra motosikleti Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi üzerindeki bir internet kafe önünde park halinde buldu. İnternet kafeye giren Hırsızlık Bürosu ekipleri, V.A.'yı da arkadaşlarıyla internet üzerinden sohbet ederken yakaladı. İfadeleri alınan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.

GİRDİKLERİ EVDEN ET VE TAVUK ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 11:19:01
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?