4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Giresunlulardan AKP'ye ziyaret

Bursa Giresunlular Derneği AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bursa Giresunlular Derneği İl Başkanlığı'nda Sedat Yalçın'ı ziyaret etti. Dernek üyeleri adına konuşan Genel Sekreter Şansal Herekelioğlu, aldıkları ortak karar doğrultusunda hemşehrilerine destek olan her türlü oluşumun arkasında olduklarını belirtti.

Sedat Yalçın ise seçim çalışmalarına başladıklarını ve gündemin sürekli değiştiğine işaret ederek, "Demokraside millet iradesinin hakim olması esastır. Milletin iradesine uygun politika üretmeyenler hukuk dışı yollarla ülke yönetiminde var olma savaşı vermekte. Umarım bu düşünceler bir an önce sona erecektir. Biz AK parti olarak seçim çalışmalarımıza başladık. Ülkemizi de etkileyen ekonomik kriz ile alakalı ilimizde üzerimize düşenleri yapıyoruz. Türkiye'de 2001 krizinin getirdiği ortam bu sefer yaşanmıyor. O günkü panik havası bugün yok. Umarım birlik beraberlik içerisinde bu sıkıntıları aşacağız. Dernek ve sivil toplum örgütlerine her zaman destek veriyoruz" dedi.

GİRESUNLULARDAN ALTEPE'YE BAŞARI DİLEĞİ

Ördekli Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'yi de ziyaret eden dernek üyeleri, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kendilerine destek verenlerle güç birliği yapmaya hazır olduklarını belirten üyeler, Altepe ile bir süre sohbet etti.

Bursa'da yaşayan herkesin aynı nimetlerden yararlandığını ifade eden Altepe, "Hepimizin topluma karşı sorumlulukları var. Yıllardır siyasetin içerisindeyim ve belediye başkanlığı yapmak nasip oldu. Siyasette ideali makam mevki sahibi olmak isteyenler, hayal kırıklığına uğrar. Biz hizmet için varız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 10:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?