4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gizli bahçe spora açılıyor!

GİZLİ BAHÇE HALKA AÇILIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Havuzlupark Tesisleri'ni 12 ay boyunca vatandaşın hizmetine sunmak için yapılan çalışmalara her geçen gün yenilerini ekliyor.

Spora ve sporcuya değer veren Büyükşehir Belediyesi'nin yeniliklerini sürdürdüğü Havuzlupark Tesisleri bünyesinde oluşturulan Gizli Bahçe'ye, şimdi de vatandaşların rahatça spor yapabilmeleri için kondisyon aletleri eklendi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşların hizmetine sunulan sosyal tesislerin Bursalıların yaşam standardını artıracağına işaret etti. Bursa'ya vizyon katan çalışmaların halkın yüzünü güldürdüğünü ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Altepe, "Geçmişte çok nadir bulunan spor alanları, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla artık hemen her mahallede halkın hizmetine sunuluyor. Vatandaşların yürüme mesafesinde bulunan bu tesisler, isteyenlere her zaman, rahatlıkla spor yapabilme imkanı sunuyor" diye konuştu.

Gizli Bahçe'deki spor aletlerinden Bursalıların istedikleri zaman yararlanacağını belirten Başkan Altepe, aynı zamanda mekanda Büyükşehir Belediyespor bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporcuların da antrenman yapacağını söyledi.

GİZLİ BAHÇE HALKA AÇILIYOR
GİZLİ BAHÇE HALKA AÇILIYOR
GİZLİ BAHÇE HALKA AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 10:50:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 18:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?