4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gökdere vadisi ayağa kalkacak

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, Gökdere'ye yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırarak Yıldırım'a vitrin bir bölge oluşturacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım'da Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret etti. Sağanak yağmura rağmen seçim çalışmalarına sürdüren Altepe, vatandaşlar ve esnaf tarafından ilgiyle karşılandı. Girdiği kahvehanede vatandaşlarla çay içip sıkıntılarını dinleyen Altepe, insanların çözümü kendilerinden beklediğini söyledi.

Vatandaşların ilgilisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Altepe, "Vatandaşlarımız ne yapılması gerekiyorsa bizim yapacağımıza inanıyor. Güzel bir güven ortamı var. Bize ve belediyemize güveniyorlar. Burada yapılacak bir çok hizmeti ilçe belediyemizle birlikte yapacağız. Halkın güveni ve beklentisi var. İnşallah ay başından itibaren beklentilerini yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Yıldırım'ın vitrini olan Gökdere'nin yeniden elden geçirilerek düzenleneceği belirten Altepe, "Yıllardır yaptığımız çalışmalarla Gökder'enin ıslahı için yoğun çaba sarf ettik. Yıldırım'ın vitrini olan bu bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gökdere vadisinin devamındaki görüntü bölgeye yakışmıyordu. Burada eskiden beri gördüğümüz Gökdere'ye yakışmayan görüntüler var. Karışan kanalizasyonlar var. Gökdere'nin ıslahının yapılması ve bu düzenlemelerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu yeni düzenlemeler muhakkak yapılacak. Kent merkezine yakışır bir proje olacak. Yıldırım Beyazıt Han'ın kurduğu Yıldırım'ın adına yakışacak projeyi hayata geçirmek için çalışacağız. Bu güzelliği yaşatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?