6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gökmen Özdenak'a suç duyurusu

BURSASPOR TARAFTARINDAN FUTBOL YORUMCUSUNA SUÇ DUYURUSU

Bursasporlu iki taraftar, kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdükleri futbol yorumcusu Gökmen Özdenak hakkında suç duyurusunda bulundu. Taraftarlar, açacakları 3'er bin liralık tazminatı da Çocuk Esirgeme Kurumu'na vereceklerini söyledi.

Taraftarlar, futbol yorumcusu Gökmen Özdenak'ın kendilerine hakaret ettiğini iddia etti. Özel bir kanalda program sunan futbol yorumcusu Özdenak'ın, 'İki tane zibidi, gelmişler valinin karşısına', 'İnsan değiller", "alkolik" gibi sözler sarf ettiğini öne süren Bursasporlu taraftarlar, soluğu adliyede aldı. Avukatları Özgür Alpaslar Sümer ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunan Selim Kurtulan ile İlker Demirtaş, ceza davasının yanı sıra açacakları 3'er bir liralık tazminatı da Çocuk Esirgeme

Kurumu'na bağışlayacaklarını söyledi.

Teksas Amigosu Selim Kurtulan, kendilerine hakaret eden futbol yorumcusu Gökmen Özdenak'ın olayın içeriğini bilmediğini ifade ederek, "Biz oraya Bursa Valisi ise görüşmeye gitmiştik. Emniyet müdürü ile konuştuk. O ise konuştuğumuz kişinin vali olduğunu söyledi. Fakat biz emniyet müdürü ile görüştük. Daha bizim kiminle konuştuğumuzu bile bilmiyor. Bizler hukuka güveniyor, hakkımızı hukuken arıyoruz. Onu da bu sözlerinden dolayı kınıyoruz" dedi.

Suç duyurusunda bulunan İlker Demirtaş ise, "Bizler milliyetçi insanlarız. Devletin makamına nasıl saygı gösterileceğini iyi biliyoruz. O bana ve Selim Kurtulan'a değil, aslında tüm Bursasporlu taraftarlara hakaret etti. Biz şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz için bizleri kışkırtmaya çalışıyor. Bizler kimsenin oyununa alet olmayacağız. Hakkımızı yasal yollarla arayacağız" diye konuştu.

Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise futbolda şiddetin en büyük kaynağının medya olduğunu ifade ederek, "Bizler nasıl kendimize çeki düzen veriyorsak onlar da kendilerine çekidüzen versinler. Bu hakaret tüm Bursasporlulara yapılmıştır. Biz de taraftarımızın arkasındayız. Medyadaki fanatikler de kendilerine çekidüzen versinler. Çünkü zaten gergin olan ortamı daha da ateşlemenin hiçbir mantığı yok" şeklinde konuştu.

BURSASPOR TARAFTARINDAN FUTBOL YORUMCUSUNA SUÇ DUYURUSU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 09:50:01
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 20:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?