3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Gol yemeden kazanmak istiyoruz'

BURSASPOR GİRESUN'U KÜÇÜMSEMİYOR

Bursaspor Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edeceği karşılaşma için Giresun'a gitti.

 Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kupa maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Gol yemeden kazanmak istiyoruz" dedi.

Bursaspor, Yenişehir'den havayoluyla tam kadro Trabzon'a gitti. Daha sonra karayoluyla Giresun'a geçen Yeşil-beyazlılar Jasmin Otel'de konaklamaya başladı. İzinli olan Ömer Erdoğan haricinde tam kadro Giresun'a gittiklerini anlatan Ertuğrul Sağlam, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını ifade ederek, "Kupa mücadelemiz başlıyor. Güngören Belediyespor ile elemeleri geçmiştik. Kupa'da da iddialı olmak istiyoruz. Özellikle ilk karşılaşmalar bizim için çok önemli. İlk Giresunspor ve Tarsus

İdmanyurdu maçlarını kazanmak istiyoruz. Çünkü diğer kupa maçlarımız lig ile beraber oynanacak ve o maçlara rahat çıkmak istiyoruz. Bu nedenle tam kadro Giresun'a gidiyoruz. İyi bir başlangıç olması bizim için çok önemli. Grup maçlarında averajında etkili olduğunu düşünürsek, bu karşılaşmalarını gol yemeden tamamlamak istiyoruz.Bu maçın ardından takımımıza 2 Ocak 2010 tarihine kadar izin vereceğiz. Ardından hazırlıklarımızı Özlüce Tesislerimizde gerçekleştireceğiz" dedi.

Tuna Üzümcü ise Beşiktaş galibiyetinden sonra keyiflerin yerinde olduğunu hatırlatarak, "Moral motivasyon üst düzeyde. Kupa Avrupa'ya açılan bir kapı. Bu kapıyı da kullanmak istiyoruz. Baktığımızda Giresunspor kaliteli bir takım. İyi oynuyorlar. Takım olarak sadece Güngören maçında yaptığımız hatayı yapmayıp iyi bir konsantre olmamız gerekiyor. Tatile çıkacağız. Moralli çıkmak istiyoruz. Kupada emin adımlarla ilerlememiz gerekiyor" dedi.

Bekir Ozan da, "Gerçekten zor bir karşılaşmaya gidiyoruz. Devre arasının gelmesi futbolcularda rehavete yol açıyor. Bu maçı en iyi şekilde atlatıp Türkiye Kupası'na iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Biz her rakibi ciddiye alıyoruz. Galibiyet için çıkıyoruz. Bu maçta da iyi futbol iyi mücadeleyle Bursa'ya dönmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 16:04:04
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 16:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?