6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gölpark dökülüyor

GÖLPARK GÖLE DÖNDÜ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinin ilk alışveriş merkezi olan Gölpark adeta dökülüyor. Çatısı akan alışveriş merkezi göle dönerken, ortak kullanım alanları elektriklerin kesim olması sebebiyle zindan gibi.

2008 yılı sonunda hizmete giren Gölpark'ın son aylardaki durumu içler acısı. Yusuf Korkusuz döneminde Orhangazi Belediyesi'ne ait arsa üzerine 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle yapılan ve İstanbullu bir firma tarafından işletilen Gölpark’da son birkaç ay içinde yaşanan gariplikler AVM’nin bitme noktasına gelmesine sebep oldu.

Gölpark AVM’de işletmeci firmanın ortak kullanım alanlarına ait elektrik ve doğalgaz faturalarını ödememesi yüzünden hem elektrikler kesik, hem de merkez buz gibi soğuk. Kışı bu şekilde geçirmeye çalışan Gölpark’da elektriklerin kesik olması müşterilerin AVM’den uzaklaşmasına sebep oldu.

AVM’NİN ORTASINDA SU KOVALARI

Elektrik ve doğalgaz sıkıntısının haricinde bakımsızlıktan dolayı tavanlar akarken, her yere konan su kovaları dikkati çekiyor. Yürüyen merdivenlerin çalışmaması da vatandaşların tepkisini çekiyor.

Orhangazi’nin ilk AVM’si olan ve büyük umutlarla hayata geçirilen Gölpark AVM’de işlerin ters gitmesi mağaza sahiplerini de iflasın eşiğine getirdi. Mağaza sahipleri bugünkü tablo yüzünden batma noktasına geldiklerini belirterek, "Milyonlarca lira harcanarak yapılan bir tesisin bu durumda olması çok acı. Tedbir alınmazsa AVM kapanmaya kadar gidecek. Bina çürümeye terkedilmiş olacak" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

GÖLPARK GÖLE DÖNDÜ
GÖLPARK GÖLE DÖNDÜ
GÖLPARK GÖLE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 12:16:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 12:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?