6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gönül Dostları'ndan lezzetli bayram

BAYRAMLIK BAKLAVAYI GÖNÜL DOSTLARINA YAPTIRIN YÜZLERİ GÜLDÜRÜN

Bursa Kent Konseyi Gönül Dostları Kadın Çalışma Grubu üyeleri, Ramazan bayramı öncesinde baklava ve mantı siparişleriyle vatandaşlara keyifli ve lezzetli bir bayram yaşatacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kentte yaşayan kadınların sosyal anlamda bilinçlenmelerine yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Bursa Kent Konseyi Gönül Dostları Kadın Çalışma Grubu, her geçen gün faaliyetlerine bir yenisini ekliyor. Merinos Parkı'ndaki Gönül Dostları Mantı Evi'nde mantı yapan kadınlar, sağlanan gelirle ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor. Ramazan Bayramı öncesinde de vatandaşlara destek olmayı hedefleyen kadınlar, sipariş veren vatandaşlar için baklava ve mantı yapacak.

Bursa Kent Konseyi Gönül Dostları Kadın Çalışma Grubu'ndan Arzu Akın, Bursa'da yaptıkları çalışmaları anlattı. Gönül Dostları Mantı Evi'nin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Akın, “Gönüllü çalışan kadınlarla, ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yanlarında olduğumuzu göstermeyi ve elde edilen gelirle de fakir ailelere yardımcı olabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Çalışma grubunun gönüllülerinden Özcan Eriş, mantı evine isteyerek geldiğini belirterek, baklava, su böreği ve mantı yaptıklarını söyledi. Ev hanımı Aynur Evyapan da boş vakitlerini hayır işleriyle değerlendirmeyi sevdiğini belirtti. Evyapan, Ramazan bayramı öncesinde baklava ve mantı siparişi aldıklarını hatırlatarak, vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğini ve sipariş verdiğini anlattı. İhtiyacı olanlara yardımcı olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Evyapan, arzu eden kadınları mantı evine, yardıma muhtaç vatandaşları desteklemeye çağırdı.

BAYRAMLIK BAKLAVAYI GÖNÜL DOSTLARINA YAPTIRIN YÜZLERİ GÜLDÜRÜN
BAYRAMLIK BAKLAVAYI GÖNÜL DOSTLARINA YAPTIRIN YÜZLERİ GÜLDÜRÜN
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 11:49:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 11:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?