6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Görevden alınan müdüre şok dava

ESKİ BURSA TİCARET VE SANAYİ İL MÜDÜRÜNE ŞOK DAVA

Bursa Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz günlerde alınan M.İ. hakkında, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 7 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Ticaret Sanayi İl Müdürlüğü'nde görevli 29 yaşındaki N.T., geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Savcılığı'na müracaatta bulundu. Müşteki N.T., kendisini sözlü taciz ettiğini ileri sürdüğü müdür M.İ.'nin cezalandırılmasını istedi. Savcılık, müşteki kadına sarılıp öpmeye kalkıştığı iddia edilen il müdürü M.İ. hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında şüpheli M.İ. hakkında, "cinsel saldırı" suçundan 7 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Önümüzdeki günlerde 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak olan M.İ. ise komplo kurbanı olduğunu söyledi. Akaryakıt istasyonu denetimleri sırasında bazı memurlarının görevlerini suiistimal ettikleri için işlerine son verildiğini vurgulayan M.İ.,"Bunlar Türkiye genelinde çok iyi bir şekilde örgütlenmiş, bana böyle bir komplo kurarak iftira attılar. Ben kesinlikle kimseyi taciz etmedim. Görevinden atılan memurlar bana böyle bir iftira attı. İddialar asılsızdır. Suçsuzum" dedi.

Bilindiği gibi M.İ. geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğü görevinden alınmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 11:21:05
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 19:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?