3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Grip virüsüne ekinezya çayı

Bursa'da son günlerde binlerce kişiyi yatağa düşüren mutasyona uğramış güçlü grip virüsüne karşı en etkili bitkisel maddenin ekinezya çayı olduğu belirtildi.

Radyestezi yöntemi ile hastalıklara karşılık gelen bitki ve ilaçları tespit eden uzmanlar, etkili olan grip virüsünün mutasyona uğrayıp ilaçlara karşı daha fazla direnç gösteren bir yapıya kavuştuğunu belirledi.

Virüsün birçok zayıf bünyeli kişiyi yatağa düşürdüğünü kaydeden uzmanlar, "Bu virüsle birlikte savunma direnci kırılınca kişinin genetik zincirindeki zayıflıktan hassas olan lenf bezi ve akciğerler etkileniyor, sinüzit gibi enfeksiyonlar hemen tetikleniyor. Basit bir griple düşen vücut direncinin ardından, bu tip rahatsızlıklar ortaya çıkıyor. İlk olarak enfeksiyon bölgesine göre doktorlara muayene olan vatandaşlarımıza bitkisel anlamda ekinezya çayını destek olarak tavsiye ediyoruz. Amoksilin trihidrat grubu antibiyotikler de bu virüs karşısında iyi netice veriyor" diye konuştu.

Vücudun direncini yükselten ginseng, propolisli kudret narı, bal-polen karışımı gibi bitkisel destek ürünlerinin de gribe henüz yakalanmayan vatandaşlar tarafından kullanılması halinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek virüse karşı kuvvetli bir savunmaya imkan hazırladığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 16:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?