2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Gülbahçe'ye modern hizmet binası

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gülbahçe Hizmet Binası ve Spor Tesisi'nin temeli törenle atıldı.
 
Gülbahçe Mahallesi'nde yapılan temel atma törenine Bursa Ak Parti Bursa Milletvekilli Mehmet Emin Tutan, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yatırımları her mahalleye ulaştırma çabası içinde olduklarını söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, "Biz bu tesislerin temelini atarken, aynı zamanda geleceğin yıldız sporcularının da temelini atmış oluyoruz" dedi. 

Hayırsever Firuzan Altuğ tarafından bağışlanan 2 bin 600 metrekare arsa üzerine kurulacak olan iki katlı hizmet binasının 400 metrekare kapalı alana sahip olacağını söyleyen Altepe, "Binanın 200 metrekarelik ilk katında muhtarlık, tahsilat büroları ve soyunma odaları yer alıyor. İkinci katta ise çok amaçlı bir salon ile kafeterya ve muftak bulunuyor. Suni çim kullanılacak bin 300 metrekarelik alan ise bölge gençlerinin ihtiyacını karşılayacak. Tesisin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 15:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?