3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gülen Minik Yüzler diploma aldı

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'yazın da gülen minik yüzler' kampanyası çerçevesinde eğitim alan öğrenciler diplomalarını aldı.

‘’Yazın da Gülen Minik Yüzler’’ kampanyası çerçevesinde temmuz-ağustos aylarında okul öncesi eğitim alan öğrenciler diplomalarına kavuştu. Hayatlarının ilk diplomalarını geç de olsa almalarının mutluluğunu yaşayan öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Velileri ise, böylesi bir projeyle çocukları için sağlanan okul öncesi eğitimin çok faydalı olduğunu, çocuklarının eksik kalan yönlerinin tamamlandığını belirtti.

Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Bu proje kapsamında fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda okul öncesi eğitim alamayan ancak birinci sınıfa başlayacak olan çocuklarımızla bu eğitimi almış çocuklarımız arasındaki farkın kapatılması hedefine ulaşılmıştır.

İki aylık sürede okul öncesi eğitimi almış çocukların diploma sevinçlerine ortak olmak ve bu gururu beraber yaşamak çok güzel bir duygu. Okul öncesi eğitim alanında hazırlanan yeni projelerle yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza sağlıklı güvenli birer yaşam sunmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 16:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?