2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Gülözü köyünde pilav günü

Bursa'nın Harmancık ilçesine bağlı Gülözü köyünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen köy hayrı ve pilav günü ilgi gördü. 

Köy hayrına Harmancık Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Gülözü köylüleri ile Bursa ve çevre köylerden gelen vatandaşlar katıldı. Gülözü muhatarı Recep Emre, "Köylülerimizi ve bursa'da yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirmektem mutluyuz. Bundan sonraki senelerde de bu faaliyetin devam etmesi için çalışağız" dedi. 

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği şenlikte bazı hayırsever vatandaşların temin ettiği ev eşyası yiyecek gibi malzemeler açık artırma usulüyle satılarak köy derneğine bağışlandı. 

Gülözü sakinleri hem bir birleriyle sohbet edip hasret giderdi, hem de ormanda piknik yapıp stres attı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 17:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayşe nur KAYA IP: 85.103.222.xxx Tarih : 1.12.2007 18:22:32

Selamınaleyküm, ben gülözü köyünden Ayşenur kaya Dursun kaya'nın torunuyum köyümüz çok özel ve güzel bir köydür yeşillik alanıda pek çoktur. İlkbahar yaz aralarında köyümüzde pilav günü olur yeşillik alanda ilahiler ,dualar ve namaz kılınır,ardından yemek yenir ve Bursa'dan ve komşu köylerdende vatandaşlar gelir. Birbirleriyle konuşup hasret giderirler.Bittikten sonra herkes evlerine dağılır başka yerlerden gelen insanlarda geldikleri yerlere geri dönerler.Burdan gülözü muhtarı Recep Emre'yede selamlar.İyi akşamlar hayırlı geceler...