4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gülücükler saçan sapığa şok!

Bursa'da, küçük yaştaki 2 kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandığında gülücükler saçarak herkesi şoke eden şüpheli hakkında 45 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, evli ve 1 çocuk babası M.K.Ç. (42), Hocahasan Mahallesi'nde oturan ve arkadaşının kızı olan H.G.(13) ile oğlunun 14 yaşındaki kız arkadaşı B.B.'ye (14) 2 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Minik mağdurlar H.G. ile B.B.'nin önce birbirlerine anlattığı olayı ailelerine söylemesi üzerine patlak veren tecavüz skandalı ile ilgili soruşturma derinleştirildi. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan şüphelinin cezaevine giderken gülücükler saçması ise herkesi şoke etti.

Olaydan sonra rapor için Adli Tıp Kurumu'na gönderilen 2 küçük kızın bakire olduğu, şüphelinin mağdurlara fiili livatada bulunduğu belirlendi. Savcılığın zanlı M.K.Ç. hakkındaki soruşturması sona erdi. Savcı, şüpheli hakkında TCK'nın 103-2 ve 4 'üncü maddeleri uyarınca, "Çocukların cinsel istismarı" suçundan toplam 45 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

Zanlı, önümüzdeki günlerde 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 10:53:08
Güncelleme :9 Haziran 2009 Salı 10:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?