3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gümüşdağ'ın acı günü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın kalp krizi neticesinde vefat eden Bursa'daki dayısının cenazesi futbol camiasının önde gelenlerini bir araya getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Zafer Mahallesi'nde oturan dayısı Hasan Kurtgöz kalp krizinden vefat etti. Acı haber üzerine Bursa'ya gelen Başkan Gümüşdağ'ı futbol camiasının önle gelen isimleri yalnız bırakmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, Zafer Spor Kulübü'nde bir araya geldikleri Gümüşdağ'a taziyede bulundu.

2 çocuk babası Hasan Kurtgöz'ün Zafer Camii'nde kılınan cenaze namazına, Kızıl ve Yıldırım ise katılmadı. Yakınlarının gözyaşları arasında Kurtgöz'in naaşı Baruthane Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 16:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Arzu Bitirgiç IP: 88.244.251.xxx Tarih : 21.05.2009 12:51:19

canım eniştecim ömrümde tanıdığım en temiz  kalpli bir babaydın seninle hayat çok neşeliydi gidişinle bizi çok üzdün ama en zor olanıda sana bu yorumu yazmak oldu Allahım sana gani gani rahmet eylesin senin yerin cennet olsun seni hiç unutmayacağız sen yerinde rahat uyu