3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Güreşin kalbi Bursa'da atacak

GÜREŞİN KALBİ BURSA'DA ATACAK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 28-29 Kasım tarihlerinde Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş Şampiyonası'nda Türk milletinin yüzünü güldürerek, Avrupa Şampiyonluğu'nu yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda Bursa Güreş İl Temsilcisi Hasan Boztürk'ün de katıldığı toplantıda, 28-29 Kasım tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş Şampiyonası'na tüm vatandaşları davet etti. Gürcistan, Belarus, Azerbaycan, Romanya ve Bulgaristan'ın katılacağı şampiyonada Türkiye'yi Büyükşehir Belediyespor'un temsil edeceğini belirten Başkan Altepe, "Bursa, hem organizasyonla, hem de alacağı şampiyonlukla Türkiye'yi en iyi şekilde

temsil edecek. Bunun için 6 yıldır Türkiye Şampiyonu olan sporcularımıza sahip çıkarak, Bursa'ya kazandırdık. Okullarla yaptığımız işbirliği ile başarılı sporcuları bünyemize kazandırıyoruz. Geçen dönem Bursa'ya 30 spor tesis kazandırdık. Bu dönemde mahallelerdeki spor tesislerimizle gençlerimizin hem sağlıklı yetişmesini, hem de uluslar arası platformlarda Türkiye'yi temsil eden başarılı birer sporcu olarak yetişmesini sağlayacağız. Spor denince akla Bursa'nın gelmesini istiyoruz. Başarılarımızla bunu

sağlayacağız" dedi.

GÜREŞÇİLER BURSA'YA ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYOR

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyespor Güreş Antrenörü Ahmet Gülhan, kendilerine sahip çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ekibine teşekkür etti. İsmail Faikoğlu da, bayram tatili sebebiyle Bursalıların Atatürk Spor Salonu'nu doldurarak, kendilerini desteklemelerini istedi. Faikoğlu, Türk Bayrağı'nı göndere çekip, İstiklal Marşı'nı okuyarak, Bursa'ya özlediği başarıyı yaşatacaklarının sözünü verdi.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş Şampiyona'sında Türkiye'yi, 55 kiloda Ahmet Peker, Rezvan Gaziev, 60 kiloda Tevfik Odabaşı, 66 kiloda Okay Köksal, 74 kiloda Yasin Bolat, 84 kiloda Hakkı Ceylan, 96 kiloda Hakan Koç, Rıza Yıldırım, 120 kiloda ise Yasin Kılıç temsil edecek.

GÜREŞİN KALBİ BURSA'DA ATACAK
GÜREŞİN KALBİ BURSA'DA ATACAK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 12:58:02
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 13:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?