3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gürsu Belediyesi'nden Atatürk Büstü

Gürsu’nun Karahıdır Köyü’nde bulunan Karahıdır İlköğretim Okulu’na, Gürsu Belediyesi’nce yaptırılan Atatürk Büstü düzenlenen törenle açıldı. 

Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, geleceğe yön verecek nesillerin, milli kültür ve değerlere sahip çıkması ve milli şuurla bu değerleri yaşatmasının önem taşıdığını belirterek, "Bugün sahip olduğumuz bu vatan topraklarını bize emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve bizlere miras olarak bıraktığı değerlerin, çocuklarımız tarafından anlaşılması ve özümsenerek yaşatılması, ülkemizin yarınlarının şekillenmesinde önemli rol oynayacaktır. Bu büst, Mustafa Kemal Atatürk ve değerlerini, her zaman için, yarınlarımızı şekillendirecek çocuklarımıza hatırlatacaktır” dedi. 

Atatürk büstü ve çevre düzenleme çalışmalarının yaklaşık 8 bin YTL’ ye malolduğunu belirten Başkan Özcü, “ Büstün yanında okulumuzun boya, badana ve çevre düzenleme çalışmalarını da yaptık. Çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak için, tüm okullarımızda, çevre düzenleme çalışmaları yapmakta ve okullarımızdan gelen araç gereç taleplerini karşılamaktayız. Bugüne kadar okullarımızda yaptığımız çalışmalarda 150 bin YTL harcamış bulunuyoruz. Daha kaliteli eğitim için elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız “ diye konuştu. 

Karahıdır İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene, Gürsu Kaymakamı H.İbrahim Türkoğlu, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Garnizon Komutanı Hakkı Çerkeşli, Emniyet Amiri Ercan Tilki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Öztürk, Gürsu protokolü ve köy halkı katıldı. 

Okul Müdürü Cengiz Güçlü desteklerinden dolayı Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü’ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 17:59:26
Güncelleme :15 Kasım 2007 Perşembe 18:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz güçlü IP: 88.241.77.xxx Tarih : 4.12.2007 22:54:40

okulumuzla ilgili haberinizden dolayı çok teşekkür ederim.ilginiz bize şevk vermektedir. Cengiz GÜÇLÜ OKUL MÜDÜRÜ