4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gürsu'da Gönül Sepeti projesi

Bursa'nın Gürsu ilçesinde Kaymakam İbrahim Türkoğlu tarafından başlatılan "Gönül Sepeti" projesiyle dar gelirli vatandaşların giyim ihtiyaçları karşılanırken, projeden ekonomik kriz nedeniyle sünnet elbisesi veya damatlık alamayanlar da faydalanmaya başladı.

Gürsu ilçesinde geçtiğimiz ay yardımlaşma seferberliği kapsamında Kaymakam H. İbrahim Türkoğlu tarafından başlatılan "Gönül Sepeti" projesi, bölgede tekstil alanında faaliyet gösteren firmalar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İşadamlarından gelen bebe giyiminden bayan takımlarına, gelinlikten damatlığa ihracat fazlası tüm tekstil ürünleri, kaymakamlıkta halka dağıtılmaya başlandı. Giyim eşyaları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu tarafından tespit edilen ve ihtiyaçları belirlenen 500 dar gelirli aileye dağıtıldı.

Vatandaşların izdihama yol açmaması ve yapılan yardımdan dolayı kimsenin rencide olmaması amacını taşıdıklarını belirten Kaymakam H. İbrahim Türkoğlu, "Ekiplerimiz belirledikleri dar gelirli ailelerin giyim ihtiyaçlarını tespit ettikten sonra kendilerine sıra numarası veriyor ve aileler kendilerine söylenen saatte çocuklarıyla birlikte alışverişe gelir gibi ihtiyaçlarını karşılıyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 11:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?