3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Güvenlik görevlisi intihar etti

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikanın güvenlik görevlisi, silahla kafasına ateş ederek hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Orhangazi Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada 5 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Oktay Subaşı, güvenlik görevlisi arkadaşları ile birlikte saat 06.00 sıralarında fabrika etrafında devriye görevini yaptıktan sonra güvenlik kulübesine girdi. Fabrikaya gelecek işçilerin kontrolü için giriş kapısına gelen Murat Gündüz, güvenlik kulübesine giderek arkadaşını çağırmak istedi. Sandalyenin üzerinde oturur vaziyetteki arkadaşının uyuduğunu sanıp uyandırmaya çalışan Gündüz, birden Subaşı'nın kafasındaki kanı fark etti. Gündüz'ün durumu bildirmesi üzerine kulübeye gelen fabrika görevlileri, 112 ve emniyet ekiplerine haber verdi. Oktay Subaşı'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kars Selim doğumlu olan ve İnegöl'ün Alanyurt Mahallesi'nde ikamet eden Subaşı'nın 1,5 yıllık evli olduğu öğrenildi. Subaşı'nın mesai saati bitmesine rağmen evine gitmemesinden şüphelenen eşinin ise sık sık telefonunu arayıp, "Ne zaman geleceksin" diye mesaj attığı görüldü. Acı haber üzerine fabrikaya gelen gencin amcası ve ağabeyi gözyaşlarına boğulurken, Subaşı'nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 12:44:01
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 13:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mücahit AYYILDIZ IP: 212.156.58.xxx Tarih : 10.01.2011 14:27:43

ölen arkadaşa Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim..Haberi yapan  muhabir arkadaş inegölü bilmiyor sanırım..Büyük bir yanlışa imza atmış.İnegölde Orhangazi sanayi bölgesi diye bir yer yoktur. Organize sanayi bölgesi vardır..