3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Güvercin Festivali 22 Şubat'ta

Bursa'da, Yıldırım Belediyesi ve Avrasya Güvercin Kültürü Derneği işbirliği ile geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Güzel Güvercin Festivali’nin üçüncüsü, 22 Şubat 2009 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde 11:00’de yapılacak festivalle ilgili basın toplantısında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Dostluğun, barışın ve hayvan sevgisinin önemli bir göstergesi olan Türkiye Güzel Güvercin Festivali” nin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Türkiye’nin çeşitli illerinden bir çok güvercin türünün yarışacağı ve sergileneceği festivalimize tüm Bursalıları bekliyoruz” diye konuştu.

Avrasya Güvercin Kültürü Derneği Başkanı H. İbrahim Şirin ise Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e teşekkür ederek, dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Şirin ayrıca; “Festival kapsamında yarışmaya Türkiye’nin pek çok ilinden güvercin sahibi katılacak, yarışma sonunda dereceye giren güvercinlerin sahiplerine kupa ve madalya takdim edilecek, tüm güvercin seven vatandaşlarımızı Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

Çok sayıda güvercin sevenin katıldığı basın toplantısında, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, alkışlar eşliğinde Avrasya Güvercin Kültürü Derneği’nin fahri üyesi yapıldı.

Toplantı sonunda Özgen Keskin’e, Avrasya Güvercin Kültürü Dernek Başkanı H. İbrahim Şirin tarafından dostluğun simgesi olan beyaz bir güvercin de armağan edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 11:54:11
Güncelleme :16 Şubat 2009 Pazartesi 11:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?