1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Güzelyalı'da cinayet

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Beldesi'nde bir kişi, evinde bıçakla öldürülmüş olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı Atatürk Caddesi 33. Sokak'ta oturan İlhan Akınvar'dan (56) birkaç gündür haber alamayan yakınları, polis ve muhtar eşliğinde eve girdiklerinde, yaşlı adamın cesediyle karşılaştı. Güvenlik güçleri, Akınvar'ın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. 

Polisin ifadesine başvurduğu Akınvar'ın komşuları, yaşlı adamın önceki gece evinin balkonunda 2 kişiyle birlikte içki içtiğini, gece geç saatlere kadar gelen seslerin sabaha karşı kesildiğini söyledi. Akınvar'ın Perşembe akşamı en son görüldüğü S.U. (17) ile A.A. (19), Bursa'daki akrabalarının evinde gözaltına alındı. S.U, Akınvar'ı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. 

S.U, Perşembe akşamı arkadaşıyla birlikte Akınvar'ın evine gelip içki içtiklerini, daha sonra çıkan tartışma sonucu kendisini bıçaklayıp evden ayrıldıklarını bildirdi. 

İlhan Akınvar'ın kesin ölüm sebebi ve saatinin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, yaşlı adamın bekar ve yalnız yaşadığı öğrenildi. Cinayetin zanlıları S.U. ve A.A. adliyeye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 14:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?