3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hafta sonu Bursa'ya

Bursa'nın tanıtımı için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın ( BTSO ) öncülüğünde gerçekleşen "Hafta Sonu Bursa'ya" kampanyası için İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda bulunan tanıtım tır'ına TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş destek verdi. TÜRSAB heyetinin düzenlediği basın toplantısında konuşan Ulusoy İstanbullular'a "Hafta Sonu Bursa'ya gidin " diye seslendi.


Bursa'nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yanı sıra kent ile özdeşleşen dünya markalarının tanıtıldığı "Hafta Sonu Bursa'ya" tanıtım tır'ı İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. 10 gün süreyle İstanbul'da tanıtım yapan tır'a her gün ortalama 2 bin kişi ziyaretçi ediyor. Bursa'nın tanıtılmasına destek kapsamında Sultanahmet Meydanı'nda bulunan "Hafta Sonu Bursa'ya" tanıtım tır'ını ziyaret eden TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy'u, Karagöz ve Hacivat karşıladı. Ulusoy'un yanı sıra Bursa'dan kampanyaya destek vermek için katılan TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık bir turist topluluğuna gösteri yapan Hacivat ve Karagöz herkesin ilgi odağı oldu.


İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda "Hafta Sonu Bursa'ya" tanıtım tır'ında bir basın toplantısı düzenleyen TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Bursa'nın turizme katkıda büyük adımlar atmasının turizmin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. BTSO'nun öncülüğünde gerçekleşen tanıtım atağının diğer tüm ilgililere örnek olması gerektiğini vurgulayan Ulusoy, "Buradan tüm İstanbullular'a Bursa'yı yakından tanıyan birisi olarak mutlaka gitmelerini ve Bursa'nın tarihi mekanlarının yanı sıra ender lezzetlerini yerinde tatmalarını tavsiye ediyorum" dedi.


TÜRSAB Güney Marmara BYK'nın Bursa'da turizmin gelişmesi adına yaptığı çalışmaları diğer tüm BYK'lara örnek gösterdiğini söyleyen TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB olarak Bursa'ya çok önem verdiklerini belirtti.
Bursa'dan kampanyaya destek vermek için tam kadro katılan TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri, Hafta Sonu Bursa'ya kampanyasını düzenlediği için BTSO yönetimine teşekkür etti. Bursa'nın tarihiyle, kültürüyle, doğası, Uludağ'ı, ender tatlarıyla mutlaka görülmesi gereken bir şehir olduğunu belirten TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş, İstanbul ile Bursa'nın 75 dakika gibi kısa bir süreye inmesiyle tüm İstanbulluları "Hafta Sonu Bursa'ya" beklediklerini söyledi. BTSO'nun öncülüğünde gerçekleşen kampanyanın herkese örnek olması gerektiğini belirten Akkuş, "BTSO'nun turizm adına çok önemli bir misyon üstlenmiştir "diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 12:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?