3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hal esnafından teşekkür ziyareti

Hal esnafı, Kent Hali’ni Bursa’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Şeref Gündoğdu, hal esnafının en yoğun ve güzel hizmetleri, Başkan Şahin döneminde aldığını belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür plaketi sundu.

Şahin, döneminde hal esnafının her ihtiyacına cevap verildiğine işaret eden Gündoğdu, Türkiye’nin en büyük halinin de yine bu dönemde Bursa’ya kazandırıldığına dikkati çekti. 60 yıldan bu yana ailesi ile birlikte Bursa’da esnaflık yaptığını dile getiren Gündoğdu, kente ve esnafa yapılan en önemli ve güzel hizmetlerin Şahin’in, 5 yıllık başkanlığı döneminde gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Hal-Koop Başkanı Mehmet Toplan da yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’ya örnek alan ve göz kamaştıran Kent Hali’ni esnafa ve Bursa’ya kazandıran Başkan Şahin’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, hal esnafının teşekkür ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kent Hali’nin gerek teknik imkanları gerekse modernliği ile Bursa tarımına güç kattığına işaret eden Başkan Şahin, “Yarın için iyi olan ne varsa bugün Bursa’da felsefesiyle kente en iyi olanları kazandırdık. Hedefimiz daha yaşanılabilir bir Bursa oluşturmak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 17:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?