2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Halk otobüslerine sıkı denetim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, okulların açıldığı ilk gün, geçtiğimiz dönem yaşanan sıkıntıların tekrar etmemesi amacıyla özel halk otobüslerini denetledi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte toplu taşımada artan yolcu sirkülasyonu ve buna bağlı yaşanan problemlerin önüne kesmek için harekete geçti. Kentin en yoğun ana arterlerinden biri olan Atatürk Caddesi’nin Timurtaş Paşa ayrımında sabah saatlerinde denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, özel halk otobüslerini tepeden tırnağa kontrol etti. Şoförlerin kılık kıyafetlerinden, vatandaşlarla olan diyaloglarına, araçları, fiziksel durumundan, yasal evraklarına kadar sıkı bir denetimden geçiren zabıta ekipleri, 4 araç şoförüne sözlü uyarıda bulunurken, 5 araç ile ilgili de işlem yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, göstermelik denetimlerle göz korkutmak yerine sürekli ve düzenli kontrollerle özel halk otobüslerine yönelik şikayetlerin azaltılmasına çalıştıklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 12:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?