5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Hamamcıdan kanlı infaz

Bursa'da bir hamam işletmecisi, husumetli olduğu şahısla arkadaşını sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Polis, zanlıyı kısa sürede yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay gece saat 03.00 sıralarında, Mimar Sinan Mahallesi Martı Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, eski hamam işletmecisi C.S. (50), uzun süredir kendisinden para isteyen ve husumetli olduğu Cengiz Aydoğdu (26) ve arkadaşı Bayram Yılmaz (36) ile buluştu.

Şüpheli C.S. ile özel bir otodan inen Cengiz Aydoğdu ve yanındaki 3 arkadaşı arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında getirdiği ruhsatsız tabancaya sarılan C.S., Emniyet Müdürlüğü'nde kaydı bulunan alkollü Cengiz Aydoğdu'yu 3, yanındaki arkadaşı Bayram Yılmaz'ı (36) ise 2 yerinden vurdu.

Elinde bira şişesiyle yatan gençlerden Cengiz Aydoğdu olay yerinde hayatını kaybederken, Bayram Yılmaz ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri üzerine, olay yerinden hızla uzaklaşan gri renkli aracın peşine düştü.
Bir asayiş ekibinin tarife uyan aracı görmesi üzerine, yaşanan takip sonucu Merinos Kavşağı'nda durdurulan araçtaki şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 12:58:49
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 14:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?