6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Handikaplı 3 Bant Bilardo Ligi başlıyor

TÜRKİYE'DE İLK KEZ BURSA'DA HANDİKAPLI 3 BANT BİLARDO LİGİ DÜZENLENECEK

Şubat ayı sonunda Türkiye'de ilk kez Bursa'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başlama vuruşuyla start alacak ve 4 ay sürecek Handikaplı 3 Bant Bilardo Ligi'nde toplam 10 bin TL para ödülü verilecek.

Türkiye'de ilk kez Bursa'da start alacak ve 4 ay sürecek Handikaplı 3 Bant Bilardo Ligi'nin tanıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan Vekili İlhan Satık, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Cemal Vardar ve çok sayıda yetkilinin katıldığı toplantıda ligle alakalı bilgiler verildi. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan Vekili İlhan Satık, "Hedefimiz bilardo sporunu geniş kitlelere yaymak ve bu spora gönül verenleri eşit şekilde yarıştırmaktır. İlk kez yapılacak bu organizasyonla alakalı Bursalı bilardo ustalarının yoğun ilgi göstereceğini umuyoruz. Şubat ayının sonunda start alacak ligimiz 4 ay sürecek. 24 Şubat'a kadar kayıtlar devam edecek. Ligde mücadele edecek sporculara toplam 10 bin TL para ödülü dağıtılacak. Ligle alakalı planlama yapılıyor ve teknik detaylar önümüzdeki günlerde kamu oyuyla paylaşılacak. Ligimizin startını desteklerini esirgemeyerek projenin hayata geçmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yapacak" dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ise hedeflerinin amatör spor kulüplerinin sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istediklerini belirterek, "Bilardoyu yaygınlaştırmak için katkı koyan Başkan Altepe'ye şükranlarımı sunuyoruz. Bilardo sevenlerin bu lige ilgi göstereceklerine inanıyorum. Bizde bilardo severlere katkıda bulunmak üzere buradayız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 15:44:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 20:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?