3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Harmancık'ta yer yerinden oynadı

Bursa'da, Harmancık Belediyesi tarafından bu yıl 62'incisi düzenlenen Panayır ve Kültür Şöleni'nde renkli görüntüler yaşandı.

Yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı şölene Harmancık, civar il ve ilçelerden gelen vatandaşlar doyasıya eğlendi. Konser alanına arabalarıyla gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Harmancık Kültür Şöleni'nde sahneye ilk olarak sevilen sanatçı Hatice çıktı.

Harmancıklıları coşturan sanatçı, hayranlarından biriyle dans etti.
Bir saat sahnede kalan Hatice, yerini Süreyya'ya bıraktı. Süreyya, söylediği parçaların yanı sıra yaptığı esprilerle de seyircileri coşturdu. 45 dakika sahnede kalan Süreyya, son günlerin popüler parçası kolbastıyı söyledikten sonra yerini Cengiz Kurtoğlu'na bıraktı. Kurtoğlu'nun 'Aşkımsın Sen, Yalancı Bahar, Yıllarım' parçalarına vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Harmancık Panayır ve Kültür Şöleni'nde ayrıca yağlı güreşler yapıldı. Şöleni Harmancık Kaymakamı Kemal Duru, Büyükorhan Kaymakamı Müfit Gür Tuna, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen ile Kınık Belediye Başkanı Osman Şahin de izledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 16:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?