6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hasan Şaş: Vicdanınız rahat mı?

HASAN ŞAŞ:

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hasan Şaş, pankreas kanserinden vefat eden Özhan Canaydın'ın aleyhinde statta pankart asanlar ve astıranların bugün vicdanlarının rahat olup olmadığını sordu.

Hakan Şükür ile beraber Canaydın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Hasan Şaş, çıkışta yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Ailesiyle üzüntümüzü paylaştık. Benim için çok acı bir gün" dedi.

Canaydın'ın Sarı kırmızılı takım için çok iyi işler yaptığını ifade eden Şaş, "Kendisiyle Galatasaray'ı nerelere taşırız, hep bunu düşünüyorduk. Özhan Başkan çok işler yaptı. Ancak bunlar basına aktarılmadı. Canaydın'ın defterinde her şey saklıydı, bize bunları gösterdi. İnsanlar keşke ölmeden evvel onun daha iyi biri olduğunu anlayabilselerdi. Ben vicdanen çok rahatım. İki ay içinde dört defa gelip gittim. Ben görevimi yaptım. Stadyumda pankart asanlar veya astıranlar pişman mı? Gerçekten vicdanları rahat mı? Onu sormak istiyorum. Onlar kendilerini biliyorlar" diye konuştu. Hasan Şaş, daha sonra Hakan Şükür ile beraber fabrikadan ayrıldı.

Canaydın ailesinin sabahtan bu yana taziyeleri kabul ettiği fabrikada ise yas hakim. Bu arada Hakan Şükür ve Hasan Şaş'tan başka kimsenin taziyeye gelmemesi ise dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 13:39:00
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 19:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?