4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hasta çocuklara hediye dağıttı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde yatmakta olan hasta çocukları ziyaret etti.

Çekirge Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başhekim İsmaill Özcan ile bir süre sohbet ederek hastane hakkında bilgi aldı. Çocukların kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Dündar, "23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bir bayram. Çocuklar bizim geleceğimiz.

Bu bayram armağan edilirken, sadece Türkiye değil, dünya düşünülmüş. Sağlıklı bir nesil yetiştirmek, geleceğimize sahip çıkmak bizim görevimiz. Türkiye için önemli bir olay diye düşünüyoruz. Bugün hasta çocuklarımızı ziyaret ettik. Gayemiz onlara moral vermek ve bayramlarını kutlamak. Onlar bizim baharımız. İnşallah bu bahar havasında iyileşip dışarı çıkarlar ve bayramlarını doya doya kutlarlar" dedi.
Hastane Başhekimi İsmail Özcan ile birlikte hasta çocukları ziyaret eden Başkan Dündar, hediye dağıtarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?