3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hasta yakınlarına konaklama tesisi

Yıldırım Belediyesi, hastane içindeki banklarda uyuyan hasta yakınları için konaklama tesisi inşa ediyor. 2009 yılı sonunda bitecek hasta yakınları misafirhanesi 5 yıldızlı otel rahatlığını aratmayacak.

Mimar Sinan Mahallesi Şevket Yılmaz Hastanesi yanına inşa edilecek tesiste, alışveriş merkezinden konaklama yerine kadar hasta yakınlarının bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bölümler bulunacak. 700 yıllık tarihi, 700 binlik nufüsü ile Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım'da bazı güzellikleri bazı ilkleri gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Bunlardan biri de hasta yakınları konaklama tesisidir Bu tesis Mimar Sinan Mahallesi'ndeki büyükçe bir alana yapılıyor.

Bu tesis hastaneler grubu olan bir alana yapılıyor, yanında Şevket Yılmaz ve Diş Hastanesi var. Buraya gelen hasta yakınları hastalarını beklerken duvar kenarında kıvrılıp kalmakta, yeme içme yeri olmayan bölümde hayatlarını sürdükmekteler. Hastalar şifa buluncaya kadar yakınları burada barınacak. İşletmesini Yıldırım Belediyesi olarak sembolik fiyatlarla biz yapacağız. Böyle bir hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Bu yıl içinde bitirilmesi planlanan konaklama tesisinde hasta yakınları bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 5 yıldızlı oteli aratmayacak tesiste hasta yakınları konaklama ihtiyacının yanı sıra hediyelik eşya da bulabilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 12:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?