4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hastane dönüşü kapkaç şoku

Bursa'da hastaneden evine dönen bir kadın, kapkaççıların saldırısına uğradı. İçinde bin TL'lik ziynet eşyası bulunan çantayla kaçmak isteyen 2 zanlı, peşlerinden gelen polisi oyalamak için çantayı atmaları yetmedi. Kıskıvrak yakalanan zanlılardan birinin üzerinden  kadının kimliği çıkınca yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde muayene için gittiği hastaneden evine dönen, Remziye F. (54) Çekirge Mahallesi, Karagöz Caddesi üzerinde iki kişinin saldırısına uğradı. Yaşlı kadının omzundaki çantayı alarak kaçmaya çalışan iki zanlı, polisin geldiğini görünce paniğe kapıldı. Peşlerinden gelen ekipleri, oyalamak isteyen zanlılar, içinde bin TL değerinde ziynet eşyası bulunan çantayı bir sitenin bahçesine attı. Buna rağmen zanlıları kovalamaya devam eden polis, kapkaççıları nefes kesen bir operasyonla yakaladı.

Yakalanan T.Ö. (17) ve Y.U. (18) ifadeleri alınmak üzere Fomara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılardan T.Ö.'nün üzerinden yaşlı kadının kimliği çıktı.
Bu arada, müşteki Remziye F. altınlarına kavuşmanın sevincini yaşarken, yüzleştirme için emniyete getirildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?