3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hastane önünde bomba paniği

(ÖZEL HABER) HASTANE ÖNÜNDE BOMBA ALARMI

Bursa'da özel bir hastanenin yakınına bırakılan şüpheli paket, bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Paketin içersinden ayran çıktı.

Olay, dün akşam saat 20.00'da merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Özel Acıbadem Hastanesi yanında meydana geldi. Acıbadem Kavşağı'na bırakılan 5 litrelik bir su bidonu, yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekti. İçersinde bomba olma ihtimaline karşı vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketin etrafına güvenlik şeridi çekerek, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bulvar üzerindeki trafiği kontrollü olarak sağladı.

Herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için de olay yerine trafik ekipleri istendi. Şüpheli paketin patlatılması için bomba imha ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli paketin yanına fünye yerleştirdi. Paket, çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından patlatıldı. Patlatılan 5 litrelik su şişesinin içersinden ayran çıktı.

Kavşağa bırakılan paketin patlatılmasıyla birlikte vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Güvenlik önlemleri kaldırıldıktan sonra bulvardaki hayat normale döndü.

(ÖZEL HABER) HASTANE ÖNÜNDE BOMBA ALARMI
(ÖZEL HABER) HASTANE ÖNÜNDE BOMBA ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 11:33:04
Güncelleme :27 Şubat 2011 Pazar 12:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?