3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hastane teknik raporu tamamlandı

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nin Uludağ Üniversitesi'nden oluşturulan heyet tarafından hazırlanan yapılandırmayla alakalı teknik raporu tamamlandı. Yapılacak proje ihalesi sonrası bakım onarım çalışmaları en kısa zamanda başlayacak.

Bursa'da çıkan yangın sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi normale dönüyor. Uludağ Üniversitesi'nden oluşturulan heyetin yeniden yapılandırmayla alakalı hazırladığı teknik rapor tamamlandı. Rapor doğrultusunda yapılacak proje için önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihaleye çıkılacak.

Proje tamamlanmasının ardından bakım-onarım çalışmaları için yapılacak ihale sonrası tadilat başlayacak. Çalışmalar çerçevesinde hastanenin zarar gören kısımlarının yanı sıra donanım eksikleri de tamamlanacak. Yapılacak bakım onarım sırasında yönetmeliklere uygun malzeme kullanılacağını ifade eden Başhekim Osman Naci Çelik, "Hastanemizde şu anda birçok kısımda normal olarak hizmet veriyoruz.

Yanık ünitesi içerisinde 5 yataklı bir genel yoğun bakım bölümü oluşturduk. Genel ameliyathane dışında her türlü hizmeti veriyoruz. Semt poliklinikleriyle birlikte günde ortalama 2 bin 500 poliklinik hizmeti veriyoruz. Acil bölümümüzde ise günde 650 vakaya müdahele ediyoruz. En kısa zamanda yapılacak ihaleler sonrası bakım onarım çalışmalarını da tamamlayarak, tam kapasite ile çalışmaya başlayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 12:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?