6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hastane yolunda kaza!

HASTANE YOLUNDA KAZA GEÇİRDİLER

Bursa'da, İznik'ten gelerek Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitmek isteyen çift hastane yolunda kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Soğanlı Mahallesi Botanik Park yanında meydana geldi. Bursa'nın İznik ilçesinden gelen ve rahatsız olan eşi Zekiye Koru'yu (44) Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürmek isteyen din görevlisi İsmail Korur (44), yanındaki araç sürücüsünün aniden şerit değiştirmesi sonucu kaza geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Korur'un kullandığı 52 EP 285 plakalı kamyonet, önündeki bariyerlere çarparak durabildi. Bu sırada yol ortasında duran kamyonete arkadan gelen Süleyman B.'nin (33)

idaresindeki 06 PBJ 13 plakalı otomobil ile ve Bekir S.'nin (36) kullandığı 16 S 0636 plakalı servis minibüsü çarptı.

İsmail Korur, kazada yaralanan eşinin başından bir dakika olsun ayrılmadı. Rahatsız olan eşinin yaralanması nedeniyle iyice endişeye kapılan Korur, yaralı ambulansa bindirilene kadar takip etti. Bursa'nın yabancısı olduğu için ambulans şoföründen yardım isteyen Korur'a çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu. Karısını korkulu gözlerle hastaneye uğurlayan Korur, "Eşimi Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürecektim ancak burada kaza geçirdik" dedi.

Kaza sebebi ile bir süre trafiğe kapalı kalan Bursa-İzmir çevre yolu, kaza yapan araçların yol kenarına çekilmesiyle açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HASTANE YOLUNDA KAZA GEÇİRDİLER
HASTANE YOLUNDA KAZA GEÇİRDİLER
HASTANE YOLUNDA KAZA GEÇİRDİLER
HASTANE YOLUNDA KAZA GEÇİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 13:35:00
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?