4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hastanede sapık var!

Bursa'daki ozel bir hastanenin bayanlar tuvaletindeki bolmeyi matkapla delerek, rontgencilik yaptiği iddia edilen kasap hakkindaki sorusturma sona erdi. Musteki bayanin sikayetci olmamasi uzerine tacizden gorevsizlik verilen suphenin mala zarar vermek sucundan 3 yila kadar hapsi istendi.

Edinilen bilgiye gore, komsusundan odunc aldigi matkapla ozel bir hastaneye giden 33 yasindaki H.O., kadinlar tuvaletine girdi. Klozet hizasina iki delik acan H.O., egilerek tuzagina dusecek bayani gozlemeye basladi. Bu sirada tuvalete, hastanenin muhasebeci olan H.O. girdi. Yan kabinin altinda iki erkek eli oldugunu goren M.G., durumu guvenlige bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, evli ve iki cocuk babasi olan H.O.'yu actigi deliklerden gozlem yaparken sucustu yakaladi.
Adliyeye sevk edilen H.O., ifadesiyle herkesi soke etti. Kadinlar tuvaletinin onunden gecerken, iceriye bakmadan edemedigini ifade eden H.O., cocuklugundan beri bu yonde bir rahatsizliginin oldugunu ailesinden utandigi icin durumunu kimseye anlatamadigini soyledi.

Suphelinin yakalanmasina sebep olan musteki M.G. ise zanlidan sikayetci olmadigini ifade etti. Sikayete bagli suclardan olan tacizle ilgili supheliye dava acilmadi. Fakat zanliya "mala zarar vermek" sucundan 3 yila kadar hapis talebiyle dava acildi.  Zanli onumuzdeki gunlerde asliye ceza mahkemesinde hakim karsisina cikacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 12:34:41
Güncelleme :25 Mayıs 2009 Pazartesi 13:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?